Otvoren konkurs za NEP4

Nelt avatar Nelt 18.10.2018.

Otvoren je konkurs za polaznike četvrte generacije Nelt edukativnog programa.

U pitanju je jednogodišnji interdisciplinarni eksperimentalni obrazovni program za studente različitih fakulteta utemeljen na principima saradnje, timskog rada, dijaloga, razmene, otvorenosti i povezivanja različitih znanja, veština i kapaciteta. Svi zainteresovani se mogu prijaviti do 20.10. putem linka: http://bit.ly/Konkurs_NEP4

Program je baziran na fluidnoj i dinamičnoj strukturi, mentorskom radu, direktnim susretima polaznika i renomiranih stvaralaca, praktičnim vežbama, slobodnoj diskusiji i otvorenom dijalogu o širokom spektru tema (od ekologije, umetnosti i aktivizma do razvoja komunikacionih tehnologija, IT sektora i korporativnog menadžmenta).

Biće razmatrane samo potpune konkursne prijave. Svi učesnici konkursa biće obavešteni o rezultatima prvog izbornog kruga do 23. oktobra 2018. godine, nakon čega će oni koji su prošli u sledeći krug biti pozvani na intervju, čiji će datum biti naknadno objavljen.

O finalnom izboru učesnika odlučivaće Programski savet u sastavu: Milica Pekić (Galerija 12 HUB), Nana Radenković, Relja Bobić (Nova Iskra), Marko Milanković (Nelt), kao i učesnici prethodnih ciklusa.

Od 2014. godine realizovano je ukupno tri programska ciklusa kroz koje je prošlo preko 60 polaznika i okupilo više od 50 predavača, mentora, umetnika i kreativaca kako iz Srbije tako iz regiona i Evrope. Kompanija Nelt je ove godine dobila prestižnu VIRTUS nagradu Trag fondacije za dugoročno partnerstvo između poslovnog i neprofitnog sektora za Nelt edukativni program, koji se od već treću godinu realizuje u saradnji sa G12 HUB i organizacijom Nova Iskra.