#NEP4 Poziv na predavanje „Preduzetništvo i multidisciplinarnost“

Nelt avatar Nelt 20.11.2018.

Sa zadovoljstvom smo se odazvali pozivu Nemačko-srpske privredne komore.

Sa zadovoljstvom smo se odazvali pozivu Nemačko-srpske privredne komore i naredno predavanje Nelt edukativnog programa organizujemo u okviru manifestacije Serbian Visions!

Pozivamo sve zainteresovane da u subotu 24. novembra dođu u hotel Radisson Collection gde će od 14h u Sali M5, biti održano predavanje ,,Preduzetništvo i multidisciplinarnost“. Biće reči o budućim trendovima i o važnosti neformalnog obrazovanja u procesu osnaživanja pojedinca da aktivno učestvuje u promenama u polju rada, učenja i života.

Serbian Visions je zajednički projekat Nemačko-srpske privredne komore i Privredne komore Srbije. Okuplja organizacije civilnog društva, udruženja, stručnih i drugih asocijacija, institucija i instituta privrede u cilju jačanja uloge civilnog društva. Bavi se širokim spektrom tema počevši od ljudskih prava, ekonomije, obrazovanja do inovacija.

Nelt edukativni program je jednogodišnji interdisciplinarni eksperimentalni obrazovni program za studente različitih fakulteta utemeljen na principima saradnje, timskog rada, dijaloga, razmene, otvorenosti i povezivanja različitih znanja, veština i kapaciteta. Organizuje se četvrti put ove godine u saradnji sa Novom iskrom i Galerijom 12 HUB.