Polaznici NEP4 u tradicionalnoj poseti Neltu

Nelt avatar Nelt 10.05.2019.

Poseta Neltu održana je kao vid upoznavanja studenata sa Nelt Grupom.

Tradicionalna poseta kompaniji Nelt održana je 10. maja kao vid upoznavanja studenata sa Nelt Grupom i poslovanjem ovog internacionalnog poslovnog sistema. Nelt edukativni program je pokrenut 2014. godine kao rezultat saradnje kompanije Nelt, Nove Iskre i Galerije 12 Hub. Do danas, oko 70 polaznika je uspešno završilo ovaj edukativni program.

Predstavnici kompanije Nelt su i ovog proleća ugostili mlade polaznike NEP4 i za njih pripremili informativne i edukativne prezentacije, uz obilazak kompanijskog centralnog distributivno-logističkog centra u Dobanovcima.

Dobrodošlicu je poželeo Marko Milanković, menadžer korporativnih komunukacija Nelt Grupe, prezentacijom poslovanja, uz poseban osvrt na viziju i kompanijske vrednosti. U skladu sa interesovanjima grupe, organizovane su dve tematske prezentacije, od kojih se jedna odnosila na komunikacijske aktivnosti Grupe, sa akcentom na zvanične digitalne kanale, a druga na Neltove aktivnosti u cilju očuvanja životne sredine, kako u domenu reciklaže, tako i u domenu kontrolisane emisije gasova. Pre obilaska skladišta i intermodalnog terminala, organizovana je simulacija razgovora za posao. Tom prilikom su učesnici iz prve ruke dobili korisne savete i uvid u to kako treba da izgleda uspešan intervju.

Interesovanje polaznika tokom ove posete je još jednom potvrdilo da je jedinstveno partnerstvo kompanije Nelt i organizacija civilnog društva iznedrilo edukativni program koji mladima u Srbiji otvara prostor za kreativno i profesionalno samoostvarenje.

Polaznici četvrte generacije Nelt edukativnog programa nastavljaju da otkrivaju drugu stranu znanja, kako je i najavljeno ovogodišnjim programskim sloganom.