Polaznici NEP-a u poseti Neltu

Nelt avatar Nelt 25.05.2018.

Nelt je ugostio polaznike Nelt edukativnog programa 24. maja 2018. u CDLC Dobanovcima.

Nelt je ugostio polaznike Nelt edukativnog programa 24. maja 2018. u CDC Dobanovcima. U cilju boljeg upoznavanja kompanije organizovane su prezentacije, obilazak skladišta i intermodalnog terminala.

Marko Milanković, menadžer sektora za komunikacije, poželeo je dobrodošlicu polaznicima 3. generacije NEP-a i na uvodnoj prezentaciji predstavio kompaniju i osnovne karakteristike Neltovog poslovanja. Nakon uvodnog izlaganja, Marija Kosanović, supervizor za regrutaciju i selekciju iz ljudskih resursa, održala je predavanje o svom sektoru, uz interaktivni kviz i kreativne savete kako da poboljšaju i svoj CV profil i šta je poželjno prilikom samog intervjua za posao.

„Šta mislite, koji je posao IT sektora u jednoj kompaniji čija je osnovna delatnost distribucija i logistika?“ polaznike je upitala Milena Kojadinović iz IT sektora, koja je zajedno sa svojom koleginicom Natašom Delibašić, detaljno objasnila funkcionisanje sektora za informacione tehnologije. Posle održanih prezentacija, polaznike je pozdravio Milojko Lazarević, supervizor skladištenja, koji ih je poveo u šetnju magacinom sve do intermodalnog terminala, usput pojašnjavajući sve procese koji se tu dešavaju. Pred polazak za Beograd, u restoranu je poslužen ručak, uručeni su pokloni, a za uspomenu na ovogodišnju posetu polaznika NEP-a, urađena je i zajednička fotografija ispred zida sa muralima.

Podsetimo, Nelt već četvrtu godinu za redom organizuje Nelt edukativni program, u saradnji sa Novom Iskrom i Galerijom 12HUB. Ovaj program otvara mogućnost talentovanim mladim ljudima da unapređuju svoje potencijale kroz neformalan i praktičan vid obrazovanja i kroz podršku njihovom razvoju.