Polaznici „AmChamps – Young leaders in change“ u poseti Neltu u Dobanovcima

Nelt avatar Nelt 14.06.2018.

Polaznici pete generacije „AmChamps – Young leaders in change“ programa, posetili su Nelt u CDC…

Polaznici pete generacije „AmChamps – Young leaders in change“ programa, posetili su Nelt u CDC u Dobanovcima 12.6.2018. Ovom prilikom, polaznici su se bliže upoznali sa poslovanjem kompanije kroz održane prezentacije, obilazak skladišta i radionicu.

Uvodna obraćanja održali su Miloš Jelić, generalni direktor Nelt Grupe, Luka Šaponjić, menadžer kancelarije vlasnika Nelt Holding-a i Milica Sočanac, biznis analitičar u kompaniji McKinsey.

Marko Milanković, menadžer sektora za komunikacije, pozdravio je sve polaznike ovog jedinstvenog programa Američke privredne komore, iznevši korporativnu prezentaciju Nelt Grupe. Obilazak skladišta, za šta su se pobrinuli Milojko Lazarević, supervizor skladištenja i Mirko Janjoš, supervizor logistike, ostavio je poseban utisak na studente, zbog svoje veličine, složenosti procesa i tehnologija koje se koriste.

Posebnu pažnju su privukli kontejnerski terminal, voćnjaci i vinograd u CDC-u. Ručak u restoranu kompanije je prethodio predavanju prodajnih veština Zorana Dimitrijevića, Traditional Trade menadžera, Milana Ranđelovića, Organized Trade menadžera i Nikole Elezovića, Modern Trade menadžera. Oni su ih ujedno i pripremili za radionicu „Ubedljiv način prodaje – PSF model“ na kojoj su učesnici imali prilike da primene stečena znanja u praksi, pod nadzorom naših stručnjaka.
Celodnevna poseta Nelt kompaniji je, kako su posetioci zaključili, bila najkorisnija i najbolje organizovana poseta jednoj kompaniji do sada. Podsetimo, „AmChamps – Young leaders in change“ je jedinstveni projekat Američke privredne komore koji je osmišljen tako da spoji studente sa jedne, i mlade menadžere kompanija članica sa druge strane, u cilju razvoja mladih koji će jednog dana voditi poslovnu zajednicu u Srbiji. Petu generaciju čini 22 studenta završnih godina sa različitih fakulteta i univerziteta širom Srbije i 22 mlada menadžera kompanija članica AmCham.