Izabrani polaznici Nelt edukativnog programa

Nelt avatar Nelt 22.04.2016.

Grupa studenata sa beogradskih i novosadskih fakulteta izabrana na osnovu konkursa.

Grupa studenata sa beogradskih i novosadskih fakulteta izabrana na osnovu konkursa koji je raspisala kompanija Nelt, ovog meseca počinje sa jednogodišnjim mentorskim programom u kome će imati priliku da se upoznaju sa brojnim praktičnim veštinama i prednostima multicisciplinarnog, timskog rada kroz saradnju sa vodećim stručnjacima iz domena umetnosti, dizajna, preduzetništva, biznisa i drugih oblasti.

Kompanija Nelt od aprila 2016. do marta 2017. godine organizuje drugi ciklus svog Nelt Edukatvnog programa namenjenog studentima, u saradnji sa Novom Iskrom i Galerijom 12 HUB. Cilj je da učesnici kroz timski rad steknu praktične veštine iz domena dizajna i novih medija, kao i da se inspirišu i osnaže u težnjama da svoje ideje pretvore u realne projekte, čiji dalji razvoj kompanija Nelt može potencijalno podržati. Na otvoreni poziv za studente prijavilo se ukupno 89 kandidata, od kojih je 48 prošlo u drugi krug selekcije i intervjuisano. Polaznike je birao Programski savet Nelt eduktivnog programa, u koji su uključeni predstavnici ove kompanije, kao i Galerije 12 Hub, Nove Iskre i jedan od učesnika prethodnog ciklusa programa.

Polaznici NeltEdukativnog programa za 2016/17 godinu su: Dragana Krtinić (Fakultet digitalnih umetnosti, Univerzitet Metropolitan), Andrija Radojev (Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS u Beogradu), Nikola Stojanović, Marta Cvetković i Jelena Pavličić (Filozofski fakultet, Univerzitet u Beogradu), Stevan Mikić (Fakultet likovnih umetnosti, Univerzitet umetnosti u Beogradu), Marija Kojić i Nikola Petrović (Fakultet primenjenih umetnosti, Univerzitet umetnosti u Beogradu), David Jovanović i Kristina Pavlak (Fakultet za medije i komunikacije, Univerzitet Singidunum), Milša Nikolovski, Nikolina Janković i Tamara Broćić (Arhitektonski fakultet Univerziteta u Beogradu), Lenka Jovanović, Andrija Lakić, Đorđe Damjanović i Milan Antić (Fakultet dramskih umetnosti, Univerzitet umetnosti u Beogradu), Marko Oljača (Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu), Milica Zlatić (Poslovna ekonomija, Univerzitet Singidunum), Tijana Stamenković Fakultet organizacionih nauka, Univerzitet u Beogradu), Milica Đukić (Ekonomski fakultet, Univerzitet u Beogradu), kao i Sonja Dragović i Branislav Trivić, odabrani zaposleni u kompaniji Nelt. U sredu, 27. aprila sa početkom u 18 h, u Novoj Iskri će biti predstavljeni celokupan projekat, ovogodišnji program i odabrani učesnici. Događaj je otvoren za javnost. Nelt, Nova Iskra i Galerija 12 Hub čestitaju svim polaznicima Nelt Edukativnog programa za 2016/17 godinu i zahvaljuju se svim studentima koji su se prijavili na konkurs! www.nelt.rswww.novaiskra.com www.g12hub.com