Poseta polaznika Nelt edukativnog programa Neltu

Nelt avatar Nelt 22.11.2016.

U sredu 16. novembra za polaznike Nelt edukativnog programa organizovana je grupna poseta sedištu kompanije…

U sredu 16. novembra za polaznike Nelt edukativnog programa organizovana je grupna poseta sedištu kompanije Nelt u Dobanovcima.

Polaznike programa dočekali su Marko Milanković, menadžer komunikacija Nelt Grupe i Nada Stamatović, specijalista korporativnih komunikacija Nelt Grupe, koji su predstavili kompaniju, njene vrednosti i poslovanje koje je u skladu sa principima održivog razvoja.
Kroz prezentaciju ,,Interna komunikacija – Reč.Tehnologija.Kultura.Atmosfera“, polaznici su imali priliku da od Ane Pavlović, specijaliste internih komunikacija, saznaju kako se oblikuju efektne poruke u internoj komunikaciji i na koji način su interne komunikacije povezane sa organizacionom kulturom i atmosferom u velikom sistemu sa blizu 4.000 zaposlenih. Takođe su imali priliku da saznaju koje profesionalne i lične veštine su potrebne za rad na ovoj poziciji. Od Danijele Matić, HR Biznis partnera Nelt Grupe, polaznici su kroz zanimljivu i neformalnu prezentaciju ,,Kakodoposla.nelt.“ dobili korisne savete za pisanje poslovne biografije i pripremu za intervju za posao.
Ovom prilikom organizovano je i specijalno vođenje i razgledanje poslovnog kompleksa kroz koje su polaznici mogli da saznaju više o konkretnim poslovnim aktivnostima Nelta, kao i o programima realizovanim u saradnji sa mladim umetnicima ,,Wall Street by Nelt“ i ,,10 od mermera“.
Kompanija NELT od aprila 2016. do marta 2017. godine organizuje drugi ciklus svog NELT Edukatvnog programa namenjenog studentima, u saradnji sa Novom Iskrom i Galerijom 12 HUB. Studenti različitih fakulteta zajedno sa dvoje polaznika iz Nelta kroz program stiču praktične veštine iz domena dizajna i novih medija, kako bi se osnažili u težnjama da svoje ideje pretvore u realne projekte, čiji dalji razvoj kompanija NELT može potencijalno podržati.