Počinje treći ciklus NELT edukativnog programa ,,Misli budućnost’’

Nelt avatar Nelt 27.10.2017.

Kandidati odabrani nakon završenog konkursa u oktobru počinju program.

Kandidati odabrani nakon završenog konkursa u oktobru počinju jednogodišnji NELT edukativni program tokom kog će od vodećih domaćih i stranih stručnjaka steći nova znanja iz domena umetnosti, dizajna, preduzetništva, biznisa i drugih oblasti.

Treći ciklus edukativnog programa koji organizuje kompanija Nelt u saradnji sa Novom Iskrom i Galerijom 12 HUB, trajaće od oktobra 2017. do septembra 2018. godine, a pohađaće ga 24 odabrana studenta i dvoje zaposlenih u ovoj kompaniji.

Interdisciplinarnost obrazovanja, promišljanje savremenih koncepata i priprema mladih učesnika za njihov budući profesionalni razvoj su osnovni ciljevi ovog programa. Od ekonomije i preduzetništva, preko kritičke teorije, aktivizma i kulturnog menadžmenta do dramskih umetnosti, dizajna i novih tehnologija, polaznici će proći kroz jedinstveno iskustvo saradnje i saznanja, koje se ove godine odvija pod sloganom MISLI BUDUĆNOST!.

„NELT edukativni program je inicijativa bazirana na uverenju da važan segment u obrazovanju mladih predstavlja upoznavanje i rad sa isktaknutim profesionalcima različitih profila, timski rad i direktno iskustvo intersektorske saradnje i mentorskog rada. Ovo jedinstveno partnerstvo naše kompanije i organizacija civilnog društva već godinama potvrđuje da je i u Srbiji mladima moguće otvoriti prostor za kreativno i profesionalno samoostvarenje. Čestitamo svim odabranim kandidatima i nestrpljivi smo da vidimo na koji način će se materijalizovati ovogodišnji spoj mladih, kreativnih, ambicioznih i talentovanih umova.“ – izjavio je Marko Milanković, menadžer komunikacija Nelt Grupe koja već tradicionalno ulaže u razvoj i edukaciju mladih u društvu.

Svi učesnici će tokom programa kroz učenje, rad i razmenu iskustava sa istaknutim predavačima iz redova umetnika, teoretičara, naučnika, poslovnih eksperata i drugih sfera iz Srbije i regiona unaprediti svoja znanja i veštine, ali i dobiti podršku mentora.

Saznajte ko su polaznici NEP III ovde