Baby Food Factory – Investicija godine

Baby Food Factory avatar Baby Food Factory 29.03.2019.

Baby Food Factory je dobitnik nagrade za investiciju godine u Srbiji „Aurea 2019“.

Kompanija Baby Food Factory je dobitnik nagrade za investiciju godine u Srbiji „Aurea 2019“, koju je jedanaestu godinu za redom dodelio poslovni portal eKapija. Na svečanoj ceremoniji, Željku Ciganoviću, izvršnom direktoru kompanije, nagradu je uručio Nenad Popović, ministar za inovacije i tehnološki razvoj u Vladi Srbije.

Nagrada se, u prvoj polovini svake godine, dodeljuje kompaniji koja je u prethodnih dvanaest meseci realizovala inovativni, društveno korisni i finansijski isplativ projekat u Srbiji.

„Nagrada za investiciju godine je našoj kompaniji poseban vid priznanja i dokaz da je Baby Food Factory prepoznat kao projekat koji doprinosi vraćanju domaće industrije dečije hrane na mesto koje zaslužuje, ali i poboljšanju izvoznih potencijala u ovom segmentu. Ova investicija zaista predstavlja značajan iskorak na ovdašnjem tržištu dečije hrane, jer smo doneli nove standarde u proizvodnji i potrošačima ponudili visokokvalitetnu i zdravu dečiju hranu. Naši proizvodi već trasiraju put na tržištima regiona i Zajednice nezavisnih država, a imajući u vidu da je završena tek prva faza investiranja, u godinama koje su pred nama očekuju nas dodatna ulaganja, proširenje asortimana i osvajanje novih tržišta. Naročito smo ponosni na činjenicu da je reč o domaćoj investiciji, zahvaljujući kojoj u našoj zemlji imamo modernu fabriku koja može da stane rame uz rame sa velikim svetskim proizvođačima, a roditeljima i najmlađima ponudi najviši kvalitet – rekao je Željko Ciganović, izvršni direktor kompanije Baby Food Factory prilikom uručenja priznanja.