Nelt Sales Academy – Uspešni treninzi obeležili prvu polovinu 2018.

Nelt avatar Nelt 28.05.2018.

Rast investicija u znanje i obrazovanje jasno ukazuje da je opšte prihvaćen stav da je…

Rast investicija u znanje i obrazovanje jasno ukazuje da je opšte prihvaćen stav da je ulaganje u zaposlene od ključnog značaja za uspeh jedne kompanije. U okviru Nelta pokrenut je Nelt Sales Academy program koji predstavlja sveobuhvatan i precizan plan obuka zaposlenih na svim pozicijama u okviru prodajne i marketing organizacije Nelt Grupe.

Nakon intenzivne i uspešne serije treninga u prošloj godini, sa velikim entuzijazmom, uhodanošću u već redovne programe, ali i uz par novina, ušli smo spremni u 2018. Tokom perioda od aprila do januara ove godine, održan je veliki broj internih treninga i obuka Nelt Grupe, u saradnji sa našim principalima.

U navedenom periodu održano je ukupno 44 tematska programa, sa preko 625 učesnika iz Nelt Co Srbije, Nelt ST Makedonije, Nelt Bosne i Hercegovine i Neregelije u Crnoj Gori.

Uspešna realizacija Nelt Sales Academy programa je upotpunjena dodatnim prodajnim treninzima (Prezentacija kupcu – PSF, prodajni koraci, rešavanje prigovora) koji su održani tokom kvartalnih sastanaka. Realizaciju ovih treninga omogućio je prodajni menadžment i profesionalni, kreativni i izuzetno posvećeni interni treneri širom regiona.