Nelt na konferenciji TIL 2018

Nelt logistics avatar Nelt logistics 27.03.2018.

Kompanija Nelt učestvovala na biznis konferenciji „Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona“

Kompanija Nelt učestvovala je na biznis konferenciji „Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona – TIL 2018“ koja je održana pod pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije 22. u Sava Centru u Beogradu.

Ivan Milićević, menadžer razvoja logističkog biznisa Nelt Grupe, predstavio je Nelt kao regionalnog provajdera logističkih usluga u okviru panela „Logistika – trendovi, stepen razvoja, investicije i inovacije u zemljama Dunavskog regiona i JIE. On je predstavio dosadašnje uspehe kompanije u domenu razvoja logistike, upućujući na jasan i stabilan rast prihoda u poslednje dve decenije. Kao ključne faktore razvoja, naveo je: digitalizaciju i automatizaciju u sferi poslovnih procesa (ERP SAP) i skladištenja (WMS GOLD i Pick by voice), poslovnu izvrsnost (OPS, QMS, HACCAP), regionalizaciju i internacionalizaciju poslovanja (COSCO, CMA CGM), uvođenje novih servisa u region (DACHSER, Eeropean Food Network), proširenje logističkih kapaciteta.

 

„U ovoj godini planiramo da investiramo 15 miliona eura u razvoj novih usluga na tržištima, izgradnju više od 20.000 m2 skladišnog i kancelarijskog prostora u Beogradu i Sarajevu, i proširenje voznog parka“, istakao je Milićević.

 

Najveći broj učesnika konferencije bili su donosioci odluka vodećih kompanija iz oblasti špedicije, logistike, avio, železničkog, drumskog i vodenog saobraćaja, kao i korisnici usluga i visoki predstavnici iz regiona i sveta.