Nelt predstavio logističke usluge na TIL 2016

Nelt logistics avatar Nelt logistics 14.04.2016.

Kompanija Nelt predstavila je svoje kapacitete u pružanju svih vrsta logističkih usluga.

Kompanija Nelt predstavila je svoje kapacitete u pružanju svih vrsta logističkih usluga na biznis konferenciji „Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona – TIL 2016“ koja je održana 14. aprila u Beogradu, pod pokroviteljstvom Ministarstva saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije.

Nelt je na TIL biznis konferenciji učestvovao pod sloganom „Nelt the way of logistics“ predstavljajući širok spektar logističkih usluga koje pruža klijentima kao i prednosti koje im obezbeđuje kroz optimizaciju troškova poslovanja, uštedu vremena, transparentnost, manju administraciju.

„Nelt Grupa, koja objedinjuje 12 kompanija i koja posluje na evropskom i afričkom kontinentu, prepoznata je kao lider u distributivnom biznisu. Mnogo je faktora uticalo na imidž kompanije ali je poslovna izvrsnost u domenu lanca snabdevanja kičmeni stub uspeha. Domete osvojene na polju lanca snabdevanja stavili smo na raspolaganje i takozvanim 3PL klijentima kojima pružamo isključivo logistički servis a na bazi bogatog iskustva u logistici robe široke potrošnje, farmacije, industriji visokih tehnologija. Osnova našeg napredovanja leži u kontinuiranim tehnološkim unapređenjima. U proteklih godina realizovano je dosta projekata na tu temu – od uvođenja SAP-a, preko unapređenja WMS-a i TMS-a. Poslednja novina odnosi se na unapređenje procesa komisioniranja u skladištenju i uvođenja Pick to Voice sistema“ istakao je tokom svoje prezentacije Ivan Milićević, menadžer za prodaju i razvoj Nelt LSP sektora u kompaniji Nelt.

Milićević je takođe napomenuo da je Nelt, kao provajder logističkih usluga, u mogućnosti da svojim klijentima obezbedi kompletnu logističku podršku – od vođenja zaliha, domaćeg i međunarodnog transporta, preko carinskog posredovanja, skladištenja i kapilarne distribucije do pružanja dodatnih usluga i konsaltinga. Na Biznis konferenciji TIL 2016 učestvovalo je više od 500 predstavnika kompanija iz oblasti špedicije i logistike, drumskog, železničkog, avio i vodnog saobraćaja, kao i visoki predstavnici državnih institucija i strukovnih udruženja iz Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona, EU, Turske, Rusije i Kine.