Predstavljamo „Helt“, novi brend kompanije Nelt

Nelt avatar Nelt 06.06.2017.

Kompanija Nelt je ovog proleća lansirala novi sopstveni brend pod nazivom „Helt“.

Kompanija NELT je ovog proleća lansirala novi sopstveni brend pod nazivom „Helt“. Asortiman od 12 proizvoda od orašastog i suvog voća kreiran je kao odgovor na prepoznate potrebe potrošača koji vode ubrzan način života, a brinu o svom zdravlju i ishrani. Proizvodi se mogu naći u prodaji na tržištu Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

„Helt“ proizvodi su dostupni u pakovanjima od 45g i 50g i to u dve linije: kao pojedinačni plodovi kikirikija, badema, pistaća, lešnika, indijskog oraha i pekan-oraha sa jedne, i kao mešavine orašastog i suvog voća pod nazivima S.O.S., Kardio, Zen, Elan, Nutri i IQ, sa druge strane. Pomenute mešavine predstavljaju pravu inovaciju na tržištu, budući da se u njihovom sastavu mogu naći neki zaboravljeni tradicionalni plodovi poput dudinja ili drenjina, ali isto tako i egzotične voćke kao što su peruanska jagoda ili godži bobice. S obzirom na poreklo sastojaka koje vodi iz različitih zemalja, sa pravom se može reći da „Helt“ nudi zdrave proizvode iz celog sveta u svom pakovanju.

Ovu tvrdnju dodatno potkrepljuje činjenica da orašasti plodovi koji ulaze u sastav „Helt“ mikseva ne sadrže ulje i so. Međutim, time ne gube na dobrom ukusu. Naprotiv, zahvaljujući procesu suvog pečenja koji podstiče aromu, „Helt“ proizvodi prkose predrasudi da je zdrava hrana bezukusna. Upečatljivim sloganom Zdravo da ste „Helt“ proklamuje svoju osnovnu poruku i ističe značaj pravilne ishrane u očuvanju zdravlja. Više o brendu „Helt“ saznajte na: www.helt.rs