Glumica Nina Janković novi brend ambasador Sebameda

Nelt pharma avatar Nelt pharma 28.06.2018.

Sebamed brend je, posle 11 godina na tržištu Srbije, predstavio svog prvog ambasadora.

Sebamed brend je, posle 11 godina prisutnosti na tržištu Srbije, predstavio svog prvog ambasadora, glumicu Ninu Janković. Konferencija za medije je održana 25. juna u ambijentu restorana Azbuka, u Beogradu.

Po rečima predstavnika Sebameda, jednoglasno je odlučeno da to bude Nina. Svojom uspešnom karijerom glumice, prirodnom lepotom i ulogom majke, u kojoj se od skoro odlično snalazi, ispunjava sve uslove koje brend ambasador Sebameda treba da poseduje.

“ Želim da svojoj bebi pružim sve najbolje. A kao mlada majka, koja prvi put dolazi u kontakt sa nekim novim bebi brendovima, nisam znala šta da odaberem, jedni vas savetuju jedno, drugi drugo, a vi sve slušate. Ali ni jedan brend koji sam počela da primenjujem, nije mi pružao dovoljno, koliko sam od njega očekivala, nijedan dok nisam probala Sebamed. Krenete bojažljivo, sapun, potom kremica, vlažne maramice… da bih sada u nezi svoje bebe koristila samo proizvode iz asortimana Sebameda. I zaista mogu da potvrdim da sam prezadovoljna. Shvativši koliko Sebamed proizvodi prijaju mojoj bebi, odlučila sam da ih isprobam i ja.“ –izjavila je Nina.

„Prilikom izbora kozmetike, potrebno je voditi računa o korišćenju proverene medicinske kozmetike, čiji su sastojci pažljivo odabrani, klinički i dermatološki testirani i koji ne remete prirodni, zaštitni omotač kože i njegovu prirodnu pH 5.5 vrednost“ – izjavila je doktorka dermatolog Tatjana Đorđević Todorović i skrenula pažnju svim prisutnima na prednosti Sebamed kolekcije.
Inače, Sebamed proizvode Nelt distribuira na teritoriji Srbije i Crne Gore od 2013. godine, a od 2016. i na teritoriji Makedonije.