Nagrada za najbolju prezentaciju na regionalnoj konferenciji ARTofHR

Nelt avatar Nelt 31.10.2016.

Druga ARTofHR konferencija koju organizuje vodeća poslovna škola u regionu, COTRUGLI Business School, održana je…

Druga ARTofHR konferencija koju organizuje vodeća poslovna škola u regionu, COTRUGLI Business School, održana je 20. i 21. oktobra u Sava Centru. Više od 400 učesnika imalo je priliku da sluša prezentacije najvećih HR stručnjaka iz regiona na teme organizacione kulture, strateške uloge HR-a, privlačenja talenata, procesa regrutacije i drugih. Kroz petnaestominutne prezentacije kao i kroz učešće u panel diskusiji sa prisutnima su podelili iskustva i savete HR stručnjaci iz kompanija Erste & Steiermärkische Bank, PLIVA, Atlantic Grupa, Orbico Group, SAP, Podravka, Telenor, Coca-Cola Hellenica, Mol Group, NIS, Johnson & Johnson, Marbo, Deloitte, UniCredit, JTI, INA, NLB.
U okviru modula organizaciona kultura, Ivana Canić, Senior HR Business Partner Nelt Group, održala je prezentaciju „Meet the organizational culture“ koja je naišla na pozitivne reakcije učesnika. Kroz izlaganje koje se bazira na iskustvima iz Nelta, na zabavan način, prisutnima su predstavljeni koraci u upravljanju organizacionom kulturom, izazovi i prepreke i primeri dobrih kompanijskih praksi.
Na kraju konferencije učesnici su glasali za najbolje prezentacije čiji će izlagači poneti vredne nagrade COTRUGLI škole. Najveći broj glasova osvojile su Ivana Canić, Senior HR Business Partner Nelt Group i Maja Crnjak iz Erste & Steiermärkische. Na svečanom zatvaranju, Ivani Canić dodeljena je nagrada koja uključuje školarinu za Executive MBA (EMBA) program u COTRUGLI Business School.
Paralelno sa konferencijom, održan je i prvi regionalni MBA Career Fair namenjen studentima i diplomcima MBA.