Nelt Finansijska Akademija

Nelt avatar Nelt 28.03.2022.

Novi stipendijski program u oblasti korporativnih finansija

Nelt je pokrenuo Finansijsku akademiju, stipendijski program u oblasti korporativnih finansija, namenjen studentima i diplomcima Ekonomskog fakulteta, koji žele da steknu iskustvo u oblasti korporativnih finansija, pokažu i primene svoje ideje i znanja, uče kroz treninge i rade sa mentorima. Program pod sloganom „Računaj na uspeh“ će biti realizovan u trajanju od 6 meseci i sastoji iz dva dela.

Prva tri meseca programa predviđena su za stručne radionice na teme Finansijske analize, Finansijskog due diligence-a i njegove primene, kao i Korporativnih i komercijalnih finansija, a sve sa konkretnim primerima iz Nelta. Radionice će biti organizovane u okviru Hub-a na Ekonomskom fakultetu, Univerziteta u Beogradu.

Druga faza projekta je plaćena praksa u kompaniji Nelt u trajanju od 3 meseca. Studenti koji su u prvoj fazi pokazali angažovanje, zainteresovanost i posebno se istakli, imaju priliku da kroz praktičan rad unaprede svoje znanje i veštine.

Finansijska akademija je odlična prilika za studente završne godine osnovnih ili master studija Ekonomskog fakulteta koji žele da svoju karijeru razvijaju u oblasti korporativnih finansija, poznaju rad u Excel-u, timski su orijentisani, a u radu su analitični i temeljni.

Više informacija i prijave na LINKU.