Nelt najpoželjniji poslodavac u BiH

Nelt avatar Nelt 26.01.2022.

Još jedno priznanje za Nelt d.o.o.

Prema istraživanju koje je sproveo portal MojPosao.ba, Nelt je najpoželjniji poslodavac u BiH za 2021. u oblasti distribucije. U izboru je učestvovalo 500 kompanija, za koje je glasalo preko 11.000 ispitanika.

Među faktorima koji su uticali na izbor najpoželjnijeg poslodavca tokom 2021. godine ističu se: dobar odnos poslodavca prema zaposlenicima, pozitivno radno okruženje, sigurnost zadržavanja posla, visoki kvalitet proizvoda ili usluga, kao i mogućnost povećanja plate.

“Drago mi je da je Nelt ponovo prepoznat kao dobar tim. U tome je ključ naše uspješnosti, i naše liderske pozicije. Danas je briga o ljudima briga o biznisu. Hvala svima koji su učestvovali i glasali za nas.“, izjavio je Goran Cerovina, izvršni direktor Nelta za tržište BiH, povodom priznanja.

Priznanje „Najpoželjniji poslodavac u BiH“ dodjeljuje kompanija Kolektiv- MojPosao.ba, koja već petnaest godina organizuje opsežno istraživanje tokom kog građani putem portala MojPosao.ba imaju priliku da glasaju za poslodavce.

Projektom Najpoželjniji poslodavac promovišu se pozitivne prakse upravljanja ljudskim potencijalima u BiH kako bi se kompanije dodatno motivisale da unapređuju svoje odnose prema zaposlenima, te da ponude odlične uslove za rad, razvoj i edukaciju.