Nelt na Virtuelnim danima karijera i znanja

Nelt avatar Nelt 20.10.2016.

U sredu 19. oktobra počeli su virtuelni dani karijera i znanja 2016, najveći regionalni digitalni…

U sredu 19. oktobra počeli su virtuelni dani karijera i znanja 2016, najveći regionalni digitalni događaj posvećen zapošljavanju i obrazovanju. Sajam organizuje sajt Poslovi.infostud.com, u saradnji sa svojim sistemom NajStudent.com, portalom MojPosao.net iz Hrvatske i portalom Posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

Kompanija Nelt nastupila je u kategoriji domaćih kompanija kao Srebrni izlagač. Na virtuelnom štandu Nelta posetioci mogu da pronađu informacije o kompaniji, kao i da se prijave za željene pozicije među ukupno 16 aktivnih oglasa za posao u Neltu u Srbiji i Tako Lako Shopu. U vremenu od 8h do 16h, svakoga dana tokom trajanja sajma posetioci mogu postaviti pitanja predstavnicima sektora ljudskih resursa Nelta, putem čet-servisa.
Među izlagačima na sajmu ove godine su i kompanije Philip Morris, Infostud, Delhaize, Milšped, Wurth, Delphi, Naftna industrija Srbije, Ernst&Young, Unicredit banka, eFront, Adria Media. Kao regionalni izlagači nastupile su kompanije Nestle, Infobip, Addiko banka i Lidl.
Sajam traje do 26. oktobra.
Posetite Neltov štand na adresi www.dankarijera.com.