Nagrađeni zaposleni u Srbiji

Nelt Group avatar Nelt Group 10.02.2020.

Nova godina je donela i novi rekord u broju pohvala.

Na ovogodišnjem Javnom sastanku zaposlenih u Neltu u Srbiji, koji je održan 6. februara, proglašeni su pobednici akcije „Pohvali kolegu“ za 2019. godinu.

 

Kao i prošle godine, kolege su bile pozvane da napišu pohvale prema kompanijskim vrednostima i ponašanjima koja prepoznaju kod svojih najboljih saradnika. Na nivou Grupe, pristiglo je preko 3.300 pohvala, dakle skoro 1.500 više u odnosu na prošlu godinu. Samo u Srbiji, broj poslatih pohvala iznosi čak 2.000!

 

„Drago nam je što prepoznajete značaj ove akcije, što želite da pohvalama obradujete svoje kolege i što shvatate koliko je važno osvrnuti se na lepe trenutke u radu sa njima“, poručile su Vanja Popović i Milica Pavlović na svečanoj dodeli priznanja.

 

Pobednicima su čestitali Nebojša Šaponjić i Ranko Sočanac, osnivači Nelta, kao i Miloš Jelić, generalni direktor Nelt Grupe.

 

Zoran Šuša, skladišni radnik u Neltu, dobio je najveći broj pohvala i poneo titulu „Naj kolega za 2019. godinu“. Zoran je član Neltovog tima već devet godina, i među svojim kolegama je prepoznatljiv po dobrom raspoloženju, vedrom duhu, prijatnoj saradnji uz odlične rezultate.

 

Ana Štrbac radi u sektoru finansija već četiri godine. Osvojila je specijalnu nagradu za najviše pohvala iz različitih organizacionih jedinica.

 

Aleksandar Savić iz skladištenja u Novom Sadu dobio je specijalnu nagradu za Naj kolegu iz regionalnih centara. Aleksandar je zaposlen u Neltu dvanaest godina.

Trinaestočlani tim iz Neltovog kros doka u Valjevu je poznat po tome što funkcioniše kao velika porodica. Ove godine, specijalna nagrada za promociju timskog duha uručena je njihovom tim lideru, Vladimiru Obradoviću, uz čestitke ostatku tima.

Nikola Savić radi u Neltu već šest godina a trenutno je zaposlen u P&G diviziji. Dobio je specijalnu nagradu za najkreativnije pohvale, u vidu pesmice, koje je uputio svojim koleginicama i kolegama.

Nenad Stojanović je, od početka korišćenja interne aplikacije Puls prošle godine, dobio najbolje ocene i najkvalitetnije komentare. Nenad radi u Neltu pet godina, trenutno, u sektoru prodaje.

U Neltu, svi nastoje da predstave kompanijske vrednosti u pravom svetlu. Zbog toga su nagrade za pokazane vrednosti naročito važne. Milan Danilović, tim lider analize prodaje radi u Neltu tri godine i dobio je specijalnu nagradu za Inovativnost, a kolega Aleksandar Jovanović, dispečer dostave u Beogradu, za pokazanu Brigu o ljudima! Aleksandar je član Neltovog tima već osam godina.

U kompaniji Javna skladišta Subotica, nagrađena je koleginica Sanja Matijević, zaposlena u sektoru finansija.