U Crnoj Gori nagrađene četiri koleginice

Nelt Group avatar Nelt Group 23.01.2020.

Glavnu nagradu „Naj kolega“ osvojile su dve koleginice iz Neregelije i Montenomaksa.

 

Među skoro 350 pohvala, koliko je poslato u Crnoj Gori tokom akcije „Pohvali kolegu“, najveći broj je pripao Anici Brežanin i Jeleni Zulević.

 

Anica Brežanin radi u Neregeliji na poziciji farmaceutski tehničar- skladišni radnik u Pharma skladištu, dok je Jelena Zulević član tima Montenomaksa, i radi na poziciji IT sistem administratora.

 

U Crnoj Gori su dodeljene i dve specijalne nagrade koje su pripale Rajki Bojović, Merchandiser-u iz Neregelije („Specijalna nagrada za doprinos organizacionoj kulturi za pokazanu ličnu odgovornosti i brigu o ljudima“) i Elviri Čekić iz carinskog tima u Montenomaksu („Specijalna nagrada za doprinos organizacionoj kulturi za pokazanu dugoročnu perspektivu i brigu o ljudima“) koja je i prošlogodišnja pobednica.

 

Akcija „Pohvali kolegu“ je ostvarila novi rekord – preko 3.300 pohvala je pristiglo na nivou Nelt Grupe. Dok se na pojedinim tržištima glasovi još uvek broje, pozivamo vas da nas pratite i dalje i među prvima saznate ko su pobednici u ostalim Neltovim kompanijama.