Nagradna igra u Crnoj Gori

Neregelia avatar Neregelia 14.05.2021.

Pripremite se za ljeto uz brendove kojima vjerujete.

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo veliku nagradnu igru u Crnoj Gori pod nazivom “Pripremite se za ljeto uz brendove kojima vjerujete”. Organizator nagradne igre je Neregelia u saradnji sa dugogodišnjim principalom Procter & Gamble. Nagradna igra će trajati od 17.05. do 17.07.2021. godine i biće dostupna u svim prodajnim objektima u Crnoj Gori koji su označeni specijalnim označivačima na kojima će biti dostupne sve potrebne informacije u vezi sa nagradnom igrom.

Brendovi koji učestvuju u nagradnoj igri su: Pampers, Always, Discreet, Naturella, Blendamed, Oral B, Safeguard, Pantene, Head & Shoulders, Ariel, Lenor, Mr Proper, Fairy, Tide, Gillette, Venus i Old Spice.

Kupovinom proizvoda iz asortimana P&G u vrijednosti od minimum 10 EUR, učesnici imaju priliku da učestvuju slanjem SMS-a na jedinstveni broj 14530.

Sadržaj poruke treba da bude: PGNI (razmak) BROJ FISKALNOG RAČUNA.

Dnevne nagrade: 48x Multicom vaučera u vrijednosti od 50 €

Nedjeljne nagrade: 8x potrošačka kartica u vrijednosti od 300 €

Glavne nagrade: 3x potrošačka kartica u vrijednosti od 5.000 €

Dobitnici dnevnih i sedmičnih nagrada će biti izvučeni tokom nagradne igre, dok dobitnici glavne nagrade,potrošačke kartice u vrijednosti od 5.000 €, će biti izvučeni 19.07.2021. godine.

Sa proizvođačem Procter & Gamble sarađujemo već duži niz godina, iz kojeg je proisteklo stvaranje snažnog poslovnog partnerstva. Svoje poslovanje, P&G zasniva na unapređenju života krajnjih potrošača pružajući im proizvode visokog kvaliteta. Proizvođač Procter & Gamble ulaže u razvoj svojih brendova poboljšavajući proizvode u smislu sastava i savremenih tehnologija, kao i često plasiranje novih proizvoda šireći svoj portfolio i na taj način omogućava široku dostupnost proizvoda brojnim potrošačima kao i zadovoljstvo istih.

Sa jasno definisanim ciljevima i misijom kompanija Procter & Gamble je lider u oblasti proizvodnje proizvoda široke potrošnje. Ključne vrijednosti kompanije su: integritet, liderstvo, povjerenje, strast za pobjedom, fokusiranost kao i postizanje najboljih rezultata.

*Učesnici nagradne igre će moći slati SMS poruke od 17.05.2021. 00:00:01 do 17.07.2021. 23:59:59, nakon čega će SMS platforma biti zatvorena.

Pravila nagradne igre pročitajte OVDJE