Neltov novogodišnji koktel

Nelt avatar Nelt 26.12.2016.

U restoranu Smokvica na Adi Ciganliji.

U petak 16. decembra u restoranu Smokvica na Adi Ciganliji održan je tradicionalni Neltov novogodišnji koktel. Pored oko stotinu menadžera iz Nelt Grupe, koktelu su prisustvovali i principali i klijenti kompanije.

U uvodnom delu, prisutnima su se obratili osnivač Nebojša Šaponjić, izvršni direktor Nelt Grupe Miloš Jelić, i direktor Nelt Co Boris Mačak. Istaknuti su ključni događaji iz tekuće godine, najavljeni projekti i strategija za naredni period, dok se Boris Mačak ovom prilikom i oprostio sa svojim dosadašnjim timom, s obzirom da 1. januara 2017. godine prelazi na poziciju direktora operacija za tržišta Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Afrike.

Ana Pavlović, specijalista internih komunikacija, predstavila je zaposlenima novi kanal interne komunikacije – portal InfoNELT, dok je Danijela Matić, HR biznis partner, predstavila najvažnije projekte HR-a u 2016. godini među kojima je i kampanja namenjena razvoju lidera u Nelt Grupi ,,Ti kreiraš Uspeh“. Danijela je ovom prilikom dodelila nagrade pobednicima u ovogodišnjim akcijama u domenu organizacione kulture ,,Tražimo Naj kolegu“ i ,,Imaš ideju? Pocepaj!“.