Prilika stvara priliku u Neltu

Nelt Afrika avatar Nelt Afrika 16.09.2021.

Prelazak jednog kolege u Nelt u Africi, doneo je drugom priliku za unapređenje u Srbiji.

Da svaka prilika stvara još jednu priliku pokazuje i primer internog kretanja dvojice zaposlenih u okviru Nelt Grupe – Miloša Samardžije i Željka Krivošije.

Milošev prelazak sa pozicije Pre-selling supervizora u Srbiji na poziciju supervizora logistike u Angoli, doneo mu je dugo očekivanu poslovnu šansu u Africi. U isto vreme, za Željka, ovo je bila prilika da napreduje u okviru sektora prodaje.

 

Miloš Samardžija je zaposlen u Neltu 9 godina. Za poziciju u Africi prijavio se sa željom da stekne znanja iz drugih oblasti Neltovog poslovanja. Pozicija supervizora logistike donosi nove obaveze, ali i priliku da se upoznaju nova tržišta, kultura i jezik.

“Od trenutka kada sam došao Nelt, odlazak u Afriku bio je jedan od mojih dugoročnih ciljeva. Zato sam se trudio da uvek budem u toku sa poslovanjem u Africi, sa principalima sa kojima sarađujemo, tržištima na kojim poslujemo, organizacionom strukturom. Ovim potezom sam ispunio svoj cilj“, kaže Miloš.

 

Željko Krivošija je zaposlen u Neltu 10 godina. Prednostima svoje nove pozicije smatra i zadatke na višem nivou i veće odgovornosti koje ga dodatno motivišu da posao obavi na kvalitetan način. Kaže da mu pored ustaljenih obaveza, svaki dan donese i nešto novi i nepredvidivo.

“Ušao sam u veoma profesionalan, dinamičan ali i pažljiv tim, što potvrđuje moj detaljan onboarding proces. Zbog specifičnih okolnosti i Miloševog odlaska u Afriku u kratkom roku, sve kolege iz tima su mi se maksimalno posvetile, kako bih se adekvatno pripremio za rad na novoj poziciji”, kaže Željko.