„Dan za nove zaposlene“ u Neltu

Nelt Group avatar Nelt Group 19.02.2019.

Nelt unapredio onboarding program, proces upoznavanja novih zaposlenih sa radnim zadacima I okruženjem.

Kompanija Nelt je unapredila onboarding program, proces upoznavanja novih zaposlenih sa radnim zadacima, okruženjem, kolektivom i organizacijom. U cilju jednostavnijeg adaptiranja pojedinca, počevši od ove godine, u Neltu se jednom mesečno organizuje „Dan za nove zaposlene“ koji okuplja zaposlene u svim gradovima u Srbiji i na svim pozicijama.

Prvi „Dan za nove zaposlene“ je održan 13. februara u Centralnom distributivnom logističkom centru u Dobanovcima. Uz reči „Verujemo da ste postali deo tima koji pobeđuje na dugoročne staze“ dobrodošlicu novim zaposlenima je poželela Milica Jović, izvršni direktor za ljudske resurse Nelt Grupe.

Ovaj novitet omogućava novim koleginicama i kolegama iz svih gradova Srbije da se upoznaju i da se, na pažljivo osmišljen način, informišu o osnovnim segmentima poslovanja kompanije, vizijom, vrednostima, istorijatom, kao i osnovnim zakonom regulisanim obavezama (obuka o požarnoj zaštiti, prva pomoć itd). Ujedno, ovo je prilika da uživo čuju reči dobrodošlice i obiđu skladište u CDLC u Dobanovcima.

„Nelt je složen organizacioni sistem koji posluje u 14 kompanija na dva kontinenta, zbog čega je novim zaposlenima izazov da razumeju njegovu veličinu“, kaže Marija Stanković, saradnik za upravljanje talentima i dodaje: „Ovo je način da ih u prvim nedeljama zaposlenja upoznamo sa kompanijom, odgovorimo na pitanja i pokažemo im da se, uprkos veličini ove kompanije, kod nas i dalje neguje domaćinski pristup“.