20 hiljada evra Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti

Nelt Group avatar Nelt Group 09.04.2020.

Nova donacija Nelt Grupe u borbi protiv COVID-19.

Neregelia i Montenomaks, kompanije Nelt Grupe koje posluju na crnogorskom tržištu, donirale su 20 hiljada eura Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti, za borbu protiv epidemije koronavirusa.

„Svjesni smo izazova koji su sada pred zdravstvenim sistemima. S obzirom na to da poslujemo na cijelom Zapadnom Balkanu, opredijelili smo sredstva za pomoć svim zdravstvenim sistemima, u svakoj od zemalja, uključujući i Crnu Goru“, saopštila je Ljilja Pižurica, Izvršni direktor Nelt Grupe za tržište Crne Gore.

Snabdijevanje i logističke usluge su, kako dodaje, od posebne važnosti u ovakvim trenucima.

„Ostajemo fokusirani na snabdijevanje stanovništva na svim tržištima, kojima su naši proizvodi neophodni, kako bi što jednostavnije prebrodili trenutnu situaciju. Naši skladišni radnici, dostavljači, kuriri, vozači, prodavci i izlagači robe su dnevno na terenu, a svi poslovni procesi, uz velike napore, stabilno funkcionišu.. Svi interni akti usaglašeni su sa preporukama nadležnih državnih organa i Svjetske zdravstvene organizacije, a posebno nastojimo da brinemo o zaposlenima, koji su svojim zalaganjem u ovom izazovnom trenutku, zaista ponos naše kompanije“, naveli su iz Nelt Grupe.