Nelt potpisao sporazum o saradnji sa Fakultetom za mašinstvo i građevinarstvo u Kraljevu

Nelt avatar Nelt 21.04.2016.

Poslovno-tehnička saradnja.

Kompanija Nelt potpisala je 19. aprila Sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji sa Fakultetom za mašinstvo i građevinarstvo u Kraljevu. U cilju približavanja teorije i prakse Sporazum treba da doprinese primeni razvijenih naprednih tehnoloških rešenja u studentskoj praksi i usmeravanju studenata ka savremenim biznis modelima.

Ovom prilikom je održano predavanje predstavnika kompanije Nelt i kompanije Banim Reklame iz Kraljeva, koja je prošle godine pridružena Nelt Grupi, a potpisivanju Sporazuma prisustvovali su osnivači i direktori Nelta, Nebojša Šaponjić i Ranko Sočanac.

„Strategija društveno odgovornog poslovanja Nelt Grupe je usmerena ka podršci mladim ljudima u procesu visokog obrazovanja. Sporazum sa Fakultetom za mašinstvo i građevinarstvo u Kraljevu, još jedan je u nizu koji je Nelt potpisao pružajući podsticaj studentima da se posvete razvoju svojih talenata. U proteklom periodu ostvarena je saradnja sa ukupno deset fakulteta iz Srbije, Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine. Saradnja između obrazovnog i biznis sektora inicirana je od strane Nelta u cilju povezivanja prakse i teorije, posebno u oblasti trgovine, prodaje, logistike, računovodstva i finansija. Studenti će imati mogućnost da prisustvuju predavanjima, praktičnoj nastavi i obukama kao i mogućnost da realizuju svoje projekte, razmenjuju iskustva, uspostavljaju kontakte u biznis svetu i sklapaju nova prijateljstva,“ istakao je, nakon potpisivanja Sporazuma u Kraljevu, Marko Milanković, menadžer komunikacija Nelt Grupe.

Kao poslodavac koji ima tendenciju da postane jedan od najpoželjinijih, Nelt neguje trajne odnose sa fakultetima, organizacijama i talentovanim pojedincima u različitim sferama visokog obrazovanja. Nelt takođe kontinuirano ulaže u svoje zaposlene, identifikujući zaposlene sa potencijalom i pružajući im brojne mogućnosti za i profesionalni razvoj, kroz programe interne i eksterne edukacije, treninge, coaching i nastavak studija.