Nelt domaćin skupa HR profesionalaca u saradnji sa Stanton Chaseom

Nelt avatar Nelt 14.03.2016.

Peti skup HR profesionalaca u organizaciji Executive Search.

Peti skup HR profesionalaca u organizaciji Executive Search agencije Stanton Chase održan je 24. februara u prostorijama kompanije Nelt u Dobanovcima.

Više od 40 predstavnika sektora ljudskih resursa kompanija koje posluju u Srbiji imalo je priliku da se upozna sa aktivnostima Nelt Grupe, sa fokusom na ulogu i evoluciju sektora ljudskih resursa u njoj. Skup je otvoren uvodnom prezentacijom Marine Mitić-Jekić, HR direktora Nelt Grupe, a zatim je o važnosti HR funkcije i saradnje HR-a i top menadžmenta govorio Miloš Jelić, izvršni direktor Nelt Grupe.

Predstavnici sektora ljudskih održali su pojedinačne prezentacije o osnovnim HR procesima i aktuelnim projektima. Ivana Canić, Senior HR Business Partner predstavila je projekat upravljanja organizacionom kulturom, a Ana Marinković, Talent Manager upoznala je prisutne sa kampanjom ,,Ti kreiraš uspeh“ koja ima za cilj isticanje važnosti uloge menadžera u razvoju zaposlenih. Danijela Matić, HR Business Partner Sales, osvrnula se na prvu godinu programa ,,Dobar start“ namenjenog razvoju kandida za Key Account Manager pozicije. Za većinu učesnika ovo je bio prvi susret sa Neltom pa su po završetku događaja podelili pozitivne utiske o kompaniji i HR procesima uspostavljenim na nivou Nelta u Srbiji kao i na nivou cele Nelt Grupe.