Nagrada za izuzetnu posvećenost Nelta procesima talent menadžmenta

Nelt avatar Nelt 25.12.2017.

Agencija Stanton Chase je i ove godine nagradila Nelt, uručivši Ivani Canić iz sektora Ljudskih…

Agencija Stanton Chase je i ove godine nagradila Nelt, uručivši Ivani Canić iz sektora Ljudskih resursa, nagradu „Company Commitment to Talent Management“. Na svečanoj dodeli nagrada održanoj 21. decembra, Nelt je posebno istaknut zbog izuzetne posvećenosti procesima talent menadžmenta.

Nelt je jedna od retkih kompanija u konkurenciji za nagradu koja je zapravo domaća, i koja lokalno kreira i uspešno sprovodi svoje procese na nekoliko tržišta.

„Ova nagrada će biti i potvrda i podsticaj za Neltov Talent tim da nastavi dalje, budući da je ovaj proces mlad i nov i treba još puno rada na njegovom razvoju. Do sada je organizacija Nelta bila inspiracija za Talent tim a sada možemo, izgleda, da računamo i na neke eksterne nagrade kao motivaciju“, ističe Ivana Canić, senior HR Business partner u Nelt Co.

Agencija Stanton Chase svake godine organizuje dodelu nagrada za istaknute talent menadžment procese. Među kompanijama koje svake godine učestvuju nalaze se PMI, Coca Cola Hellenic, Atlantic Grupa, Telenor, NIS, JTI i druge.