Nelt osvojio glavnu nagradu za Talent Management

Nelt avatar Nelt 26.12.2018.

Stanton Chase je organizovao petu jubilarnu dodelu nagrada u oblasti upravljanja talentima.

Međunarodna kompanija Stanton Chase je 21. decembra organizovala petu jubilarnu dodelu nagrada u oblasti upravljanja talentima. Nelt je ove godine napravio veliki iskorak dobivši glavnu nagradu kao kompanija koja se ističe po sveobuhvatnosti svojih procesa u ovoj oblasti.

U izboru je učestvovao veliki broj kompanija među kojima su se našle i Coca Cola Hellenic, Pharmanova, Vip Mobile i druge. U jakoj konkurenciji, Nelt je prepoznat kao najbolji zahvaljujući rapidnom i primetnom progresu u oblasti Talent menadžmenta.
„Nelt se izdvaja po tome što se svi Talent Management procesi kreiraju lokalno. To znači da su u celosti prilagođeni organizaciji, ali i da su naši konkurenti u ovoj oblasti većinom multinacionalne kompanije koje već deceniju ili više imaju uspostavljene programe za razvoj talenata“, ističe Marijana Miković, Talent Development and Training Supervisor.

„Tokom 2018. smo se fokusirali na unapređenje kvaliteta procesa i ponosni smo jer je i stručna javnost to prepoznala i nagradila. Ovo priznanje je nagrada za timski rad i posvećenost cele naše organizacije“, dodaje ona.
Pored glavne nagrade koja je pripala našoj kompaniji, dodeljene su i 4 specijalne.

Podsetimo, naša kompanija je 2017. dobila specijalnu nagradu „Company Commitment to Talent Management“ dok je 2016. dobila specijalnu nagradu za najbolju domaću kampanju za projekat „Ti kreiraš uspeh“.