Nelt osvojio globalnu nagradu za najbolji plasman Braun proizvoda

Nelt avatar Nelt 27.04.2015.

Na globalnom simpozijumu za distributere.

Na globalnom simpozijumu za distributere koji svake godine organizuje Braun, jedan od vodećih svetskih proizvođača malih kućnih aparata, nagrada za „Najbolje zlatno prodajno mesto“ (Best Golden Store) i implementaciju SBD (Shopper Based Design) standarda pripala je kompaniji Nelt.

O značaju nagrade za ovo vrhunsko dostignuće u oblasti distributerstva jednoj kompaniji iz Srbije, govori činjenica da je simpozijum okupio učesnike iz 56 zemalja sveta a najveći broj nominacija, čak 12, je bilo u kategoriji u kojoj je Nelt zabeležio trijumf.

Plan plasmana Braun proizvoda, koji je koncipirao i implementirao prodajni tim kompanije Nelt, za cilj je imao da učini proizvode više dostupnim potrošačima, kako bi se neposredno uverili u kvalitet i superiorni dizajn; kao i povećanje vidljivosti samog brenda na tržištima na kojima Nelt posluje. Sem ostvarenih rezultata na simpozijumu su predstavljeni i planovi za naredni period. Osvojena nagrada je još jedan dokaz o vrhunskom kvalitetu usluga koje Nelt pruža u oblasti distribucije, logistike i marketinga.