Početak distribucije Ribella proizvoda

Nelt avatar Nelt 01.07.2019.

Ribella prehrambeni program od sada distribuira Nelt u Srbiji.

Kompanija Nelt je prvog jula otpočela distribuciju proizvoda brenda Ribella na teritoriji Srbije. Ribella prehrambeni program koji distribuira Nelt, obuhvata Hummus namaz sa osnovom od leblebije, Fresh Pâté sveže namaze od lososa, tahinija, limunovog soka i belog luka i Tunino polutrajne suhomesnate posne proizvode od čistog mesa tune.

DTD Ribarstvo DOO Bački Jarak je kompanija sa dugom tradicijom, koja se bavi poljoprivredom, proizvodnjom riblje hrane, uzgojem, preradom i distribucijom ribe i proizvodnjom polugotovih jela, ribljih pašteta i biljnih namaza. Postoji od 1952. godine, a pod današnjim imenom posluje od 1978. godine. DTD Ribarstvo je 2006. privatizovano i postaje vodeći distributer robe u Srbiji. Od tada do danas kompanija radi na konstantnom unapređenju ponude svojih proizvoda, širenju prodajne mreže i pristupanju novim tržišnim segmentima. Kompanija je 2011. otvorila Fabriku za preradu ribe i plasirala brend Ribella. Ribella proizvodi danas se prodaju u 10 zemalja Evrope.

Misija brenda je da obezbedi brze, jednostavne i hranljive proizvode i obroke, kao i da pomogne našim potrošačima da unaprede svoje navike u ishrani, nudeći im zdraviju alternativu, ali bez kompromisa u ukusu.

Za više informacija posetite www.ribella.net