Naj kolege u Bosni i Hercegovini za 2019. godinu

Nelt Group avatar Nelt Group 20.01.2020.

Svaku godinu u Nelt Grupi započinjemo lepim vestima o Naj koleginicama i Naj kolegama iz…

Zaposleni u Neltu u Bosni i Hercegovini, a posebno u Istočnom Sarajevu, vredno su pohvaljivali jedni druge i ukupno napisali preko 500 pohvala!

 

Kada su rezultati prebrojani, kao Naj kolega 2019. istakao se Nikola Jovović, skladišni radnik koga je, između ostalog, pohvalio i ceo njegov tim.

 

Dodeljene su i dve specijalne nagrade – jedna je pripala zaposlenoj koja je dobila najviše pohvala sa različitih tržišta, a druga zaposlenom koji je napisao najveći broj pohvala.

 

Olja Lojović, glavni konsultant za logistiku SAP centra ekspertize, radi u Neltu 10 godina, a zbog trenutnih zaduženja uglavnom je fokusirana na saradnju sa Neltom u Srbiji. Dobitnica je Specijalne nagrade za doprinos organizacionoj kulturi za najviše pohvala sa različitih tržišta.

 

Muamer Melez, supervizor planiranja, analize i spoljnotrgovinskog poslovanja, iako je i sam dobio veliki broj pohvala, ipak je najviše pohvala uputio drugima popunivši čak 40 lifleta! Zbog toga je upravo on dobio Specijalnu nagradu za istaknutu promociju kulture pohvala.

 

Akcija „Pohvali kolegu“ je ostvarila novi rekord – preko čak 3.300 pohvala je pristiglo na nivou Nelt Grupe. Dok se na pojedinim tržištima glasovi još uvek broje, pozivamo vas da nas pratite i dalje i među prvima saznate ko su pobednici u ostalim Neltovim kompanijama.