Nelt koristi SAP

Nelt Group avatar Nelt Group 05.11.2012.

Imamo veliko zadovoljstvo da obavestimo ekonomsku javnost, kao i sve poslovne partnere.

Imamo veliko zadovoljstvo da obavestimo ekonomsku javnost, kao i sve poslovne partnere da se Nelt priključio svetskoj porodici uspešnih kompanija, koje u svom poslovanju koriste SAP.

Od ponedeljka, 5. novembra, posle više od godinu dana intenzivnih priprema, Nelt je završio implementaciju i počeo primenu SAP rešenja u svom poslovanju.

Poslovni procesi koji su u Neltu obuhvaćeni implementacijom SAP-a su finansije, kontroling, upravljanje ljudskim kapitalom, upravljanje nabavkom i zalihama, upravljanje prodajom i poslovno izveštavanje. „SAP je obezbedio poslovni softver koji će kompaniji Nelt pružiti stabilnost u razvoju i omogućiti dalji rast, kao i sistemsko unapređenje i standardizaciju procesa rada. U godinama koje dolaze SAP sistemom ćemo zaokružiti i konsolidovati poslovanje u svim kompanijama koje pripadaju Nelt grupi u regionu Zapadnog Balkana“ rekao je povodom početka primene SAP rešenja u Neltu generalni direktor ove kompanije Miloš Jelić. Implementaciju SAP rešenja u Neltu radila je SAP partnerska kompanija S&T Srbija.