Neltu dodeljen status Ovlašćenog privrednog subjekta

Nelt avatar Nelt 23.08.2017.

Uprava carine – Carinarnice Beograd, izdala je rešenje po kojem je kompaniji Nelt dodeljen globalno…

Uprava carine – Carinarnice Beograd, izdala je rešenje po kojem je kompaniji Nelt dodeljen globalno priznati sertifikat OPS za carinska pojednostavljenja/sigurnost i bezbednost (AEO F). Ovim se Nelt definiše kao pouzdan partner, obzirom da je studioznom proverom utvrđeno da ispunjava specifične kriterijume standarda Svetske carinske organizacije i ekvivalentnih lokalnih standarda bezbednosti lanca nabavke.

„Drago nam je da je Uprava Carina prepoznala i sertifikovala poslovnu izvrsnost Nelta na koju smo fokusirani iz dana u dan. U Neltu, timski i svakodnevno ulažemo energiju u podizanje standarda kako bismo osigurali Neltovu poziciju pouzdanog partnera na lokalnom i globalnom tržištu“, kaže Ivan Milićević, menadžer za LSP operacije i razvoj.

Osnovne prednosti koje donosi ovaj sistem ogledaju se, pre svega, u partnerskoj saradnji sa Upravom carina što će rezultirati jednostavnijim procesom odobravanja i pojednostavljenja carinskih postupaka, manjim brojem pregleda i unosom podataka, prioritetnim informisanjem, itd.

Dobijanjem ovog sertifikata Nelt će svojim klijentima obezbediti još brži i jeftiniji transport robe, čime će podići nivo svojih usluga i dodatno poboljšati postojeću paletu integrisanih logističkih usluga.