Održan Nelt Customer Day

Nelt avatar Nelt 13.10.2022.

Predstavljeni najnoviji trendovi u shopper marketingu

U hotelu Hyatt Regency u Beogradu juče je održan Nelt Customer Day, događaj posvećen temi shopper marketinga. 

Događaj je održan u cilju jačanja komunikacije sa poslovnim partnerima i razmene znanja i iskustva iz ove oblasti kako bismo adekvatno odgovorili izazove vremena u kojem radimo.

Otvorili su ga naši gosti Mike Anthony Toby Desforges, pioniri shopper marketinga, kao i Predrag Ćirović, komercijalni direktor kompanije GfK (Growth from Knowledge) za tržište Srbije i Hrvatske.

Oni su govorili o razvoju shopper marketinga kao discipline i najnovijim trendovima i uvidima u ovoj oblasti.

Primenu Shopper marketinga na Nelt brendove predstavila je market insights menadžerka Marina Guzijan i osnivač Igigi Shopper marketing platforme za oglašavanje Nikola Nenadić.

O strategiji Nelt Grupe Accelerate 2025 i njenom uticaju na poslovanje, nove projekte i zajedničke biznise u drugom delu dana govorili su CEO Nelt Grupe Miloš Jelić, izvršni potpredsednik Darko Lukić, izvršni direktor za finansije Marko Cilić i izvršni direktor za tržište Srbije Robert Jenovai.

O aktuelnostima u kompanijama Neoplanta i Baby Food Factory govorio je izvršni direktor Neoplante Aco Tomašević i izvršni direktor Baby Food Factory  Nenad Nikolovski.