Održan javni sastanak menadžmenta Nelt Grupe

Nelt Group avatar Nelt Group 20.04.2018.

 Predstavljene nove vrednosti naše kompanije.

Drugi javni sastanak u okviru procesa transformacije koji trenutno sprovodi naša kompanija, održan je 20. aprila u skladištu hale 2 u CDC Dobanovci. Sastanku su prisustvovali zaposleni u menadžmentu Nelt Grupe, kojima su predstavljene nove vrednosti naše kompanije – briga o ljudima, pobednički mentalitet, inovativnost, dugoročna perspektiva i lična odgovornost.

Kolegama su se obratili Nebojša Šaponjić i Ranko Sočanac, osnivači Nelta, istakavši da su vrednosti kompanije temelji njene budućnosti. Oni su dodali da od pridržavanja navedenih vrednosti zavisi dugoročni razvoj poslovanja. Poseban naglasak su stavili na brigu o ljudima, pozivajući zaposlene da u svakom trenutku poštuju jedni druge.

„Vrednosti i ponašanja treba da budu jasni svima, a obaveza svih nas, naročito menadžera, jeste da pravilno prenesu njihovo značenje i značaj svim članovima svojih timova.“ istakao je Miloš Jelić, generalni direktor Nelt Grupe.

Sastanak je zaključio Nenad Ljubojević, menadžer za unapređenje organizacionog zdravlja, objasnivši konkretne korake i treninge kroz koje ce menadžment proći u narednom periodu, kako bi se stekla neophodna znanja i veštine za adekvatnu komunikaciju prema svojim kolegama iz cele organizacije Grupe.