Održan prvi javni sastanak zaposlenih u Montenomaks C&L povodom pripajanja ove kompanije Nelt Grupi

Montenomaks avatar Montenomaks 24.07.2017.

Prvi javni sastanak zaposlenih u kompaniji Montenomaks C&L povodom njenog pripajanja Nelt Grupi održan je…

Prvi javni sastanak zaposlenih u kompaniji Montenomaks C&L povodom njenog pripajanja Nelt Grupi održan je 21. jula u sedištu ove kompanije u Danilovgradu pred više od 100 zaposlenih. Montenomaks C&L je osnovan 1999. godine i broji oko 140 zaposlenih u 12 poslovnica širom Crne Gore, što je, uz saradnju sa 4.000 aktivnih klijenata kompaniji obezbedilo jednu od vodećih pozicija na ovom tržištu. Montenomaks C&L pruža kompletnu logističku uslugu i nalazi se među liderima u oblasti logistike i špedicije u Crnoj Gori.

„Ubjeđeni smo da ćemo uz novog vlasnika, Nelt Grupu, ostvariti još bolje rezultate i pozicionirati se kao regionalno respektabilna kompanija“, istakao je izvršni direktor kompanije Radovan Radulović na otvaranju ovog skupa, čestitajući kolegama uspešnu 2016. i prvih šest meseci 2017. godine.

Prisutne je pozdravila i Ljilja Pižurica, izvršna direktorka Neregelije. „Zahvaljujem se na vašem prisustvu na ovom javnom sastanku posvećenom početku nove faze vašeg poslovanja u Nelt Grupi. Naši zaposleni su naša snaga i naš oslonac. Osnovni stubovi svih naših kompanija su ljudi. Naše kompanije su multinacionalne, ali svi radimo zajedno, podržavajući i poštujući jedni druge, stvarajući tako jak tim“, rekla je ona. Cilj uspostavljanja ove saradnje je da objedinimo poslovnu izvrsnost iz domena distribucije Neregelie sa dugogodišnjim iskustvom u logistici i špediciji Montenomaksa, i tržištu predstavimo jedinstvenu uslugu integrisanih logističkih usluga.

„Naše strateško opredeljenje je razvoj logističkih usluga na svim tržištima na kojima smo prisutni. U ovoj godini su planirane investicije u razvoj novih usluga, izgradnju skladišta, nabavku novih vozila i tehnologije, kao i lični i profesionalni razvoj zaposlenih. Hvala vam na pozitivnoj energiji i toplom dočeku“, poručila je Dragana Škrbić, direktorka lanca snabdevanja Nelt Grupe. Javni sastanak zaposlenih je završen prezentacijom koju je održao Marko Milanković, menadžer komunikacija Nelt Grupe, i podelom poklon paketa sa proizvodima koje distribuira Neregelia, svim zaposlenima Montenomaksa.