Prvi godišnji sastanak menadžera Nelt Grupe

Nelt Group avatar Nelt Group 19.10.2013.

U sedištu kompanije održan je prvi godišnji sastanak menadžera Nelta.

U sedištu kompanije Nelt, u petak 19.10.2013 godine održan je prvi godišnji sastanak menadžera Nelt Grupe.

Na sastanku svih kompanija, koje dele zajedničku vlasničku strukturu, bili su prisutni menadžeri najvažnijih sektora: Nelt Co, Nelt BiH, Nelt ST Makedonija, Neregelia Crna Gora, Nelt Angola, Nelt Zambia, Neoplanta, Corner Shop, Dunav film i Javna skladišta Srbije. Ukupno 52 učesnika ovog sastanka bili su, prvi put, u prilici da se direktno informišu i razmene iskustva sa različitih tržišta na kojima posluju, evaluiraju ostvarenja za 2012 i predstave planove za narednu godinu.

Zaključeno je da, uprkos nepovoljnoj ekonomskoj situaciji, sve kompanije ostvaruju rast u ključnim parametrima poslovanja. Izazovi koje je krizno vreme postavilo pred nas su savladani kroz dalje širenje biznisa u svim oblastima u kojima Nelt posluje: distribuciji, proizvodnji, maloprodaji i medijima.

Generalni menadžer Nelta, Miloš Jelić, je ovom prilikom izneo i platformu zajedničkih ciljeva u poslovanju i najavio specifične korake razvoja u naredne dve godine. Direktor Nebojša Šaponjić je najavio aktivnije učestvovanje kompanije u oblasti korporativne društvene odgovornosti, naglasio važnost daljeg razvoja ljudskih resursa kao i pripreme za formalizaciju statusa kompanija kao dela buduće Nelt Grupe.

Naredni godišnji sastanak menadžera Nelt Grupe zakazan je za april 2013.