Treći sastanak menadžera Nelt Grupe

Nelt Group avatar Nelt Group 06.12.2013.

U sedištu kompanije u Dobanovcima.

U sedištu kompanije Nelt, u petak 06.12.2013 godine održan je III sastanak menadžera Nelt Grupe. Na sastanku svih kompanija, koje dele zajedničku vlasničku strukturu, bili su prisutni menadžeri najvažnijih sektora: Nelt Co, Nelt BiH, Nelt ST Makedonija, Neregelia Crna Gora, Nelt Afrika, Neoplanta, Corner Shop, Dunav film i Javna skladišta Srbije.

Učesnici sastanka su još jednom razmenili specifična iskustva sa različitih tržišta i potvrdili jasno opredeljenje da nastave putem ostvarivanja rasta. Ovaj zaključak je podržan pozitivnim rezultatima koje smo ostvarili u trećem kvartalu i planovima za 2014. godinu.

Ovom prilikom članovi uprave Nelt Grupe su predstavili planove u domenima funkcija koje obavljaju i potvrdili snažno opredeljenje ka održavanju stabilnosti poslovanja i poboljšanju konkurentnosti na svim tržištima. Nelt Grupa je novi, strateški, organizacioni i izvršni nivo koji je formiran kako bi se ostvarila sinergija znanja i iskustava svih Nelt kompanija, iz sedam zemalja u Evropi i Africi.