Godišnji sastanak sa novinarima

Nelt Group avatar Nelt Group 04.12.2019.

Ovogodišnji doručak sa novinarima održan je danas u beogradskom hotelu Metropol.

Ovogodišnji doručak sa novinarima održan je danas, 4. decembra, u beogradskom hotelu Metropol. Uz više od 30 prisutnih novinara iz poznatih redakcija, tradicionalno godišnje okupljanje zabeležio je rekordni odziv.

 

Prisutni su imali prilike da saznaju aktuelnosti iz poslovanja Nelt Grupe i da se u otvorenom dijalogu sa predstavnicima kompanije upoznaju sa ključnim projektima.

U osvrtu na godinu iza nas, Miloš Jelić, generalni direktor Nelt Grupe, istakao je investiciju od 15 miliona evra u regionalne integrisane logističke usluge.

„Uprkos izazovima, planiramo dalja ulaganja u unapređenje usluga, nove tehnologije i optimizaciju procesa. Želimo da nastavimo sa organskim rastom, povećamo efikasnost i stvorimo dodatnu vrednost kroz kreiranje ili akviziciju novih FMCG i farmaceutskih brendova. Istovremeno, nastavićemo da podržavamo projekte koji se tiču obrazovanja i profesionalnog osnaživanja mladih ljudi na svim tržištima na kojima poslujemo“, rekao je.

 

Pored Miloša, prisutnima su se obratili i Robert Jenovai, izvršni direktor za ljudske resurse, Aco Tomašević, izvršni direktor Neoplante i Marko Milanković, menadžer komunikacija Nelt Grupe. Najavljen je nastavak ulaganja u zaposlene, kako u njihov profesionalni razvoj pružajući im priliku za usavršavanje kroz interne i eksterne obuke, tako i kroz niz benefita.

 

Za Nelt, 2019. je bila godina priznanja. Na Sarajevo Business forumu, Nelt je u Sarajevu primio prestižnu regionalnu nagradu “Business of the year“, dok je za izuzetnu saradnju i doprinos u razvoju kineskog projekta „Jedan pojas, jedan put“ kompanija dobila nagradu Brand Leader Award 2019. Kao rezultat činjenice da je digitalizacija strateško opredeljenje kompanije, na ovogodišnjoj konferenciji Srpske Logističke Asocijacije, osvojili smo nagradu „Vrhunski logistički projekat godine“ za  implementaciju SymphonyRetailAI alata, kojim se obezbeđuje automatsko upravljanje zalihama. Za izuzetan doprinos u realizaciji projekata usmerenih na edukaciju i usavršavanje mladih, kao i podršku u inovativnim projektima u oblasti kulture, kompaniji je dodeljeno priznanje za  „Najviši stepen društvene odgovornosti i brige o lokalnoj zajednici“.