Saradnja Nelta i Philip Morrisa u Srbiji

Nelt avatar Nelt 03.02.2014.

Na obostrano zadovoljstvo uspešno pristupili realizaciji poslovnih operacija.

U ponedeljak 3. februara počela je Nacionalna implementacija pružanja logističkih usluga i usluga uzimanja porudžbenica od strane kompanije Nelt Co za kompaniju Philip Morris Services, srpskim ogrankom Philip Morris International-a.

Nakon prvih nekoliko nedelja saradnje možemo da konstatujemo da smo na obostrano zadovoljstvo uspešno pristupili realizaciji poslovnih operacija.

Philip Morris Intenational je vodeća međunarodna duvanska kompanija čiji proizvodi su prisutni u više od 180 zemalja dok broj zaposlenih u proizvodnji i prodaji širom sveta prelazi 87.000 ljudi. U Srbiji, PMI je najveći američki investitor i jedna od najuspešnijih privatnih kompanija, koja zapošljava oko 1.000 ljudi i drži vodeću poziciju na tržištu sa 12 brendova i 78 varijanti brendova.

Ovaj poslovni poduhvat je još jedno priznanje našoj kompaniji. Potvrđen je renome koji Nelt ima u poslovnoj zajednici uspešno realizujući još jedan međunarodno referentan projekat. Sve koleginice i kolege koje su učestvovale u pripremi i realizaciji ovog ugovora zaslužuju pohvale za profesionalnost, posvećenost i pobednički mentalitet, kojim su uspešno izneli dosadašnje napore, naročito sektori lanca snabdevanja, HR, prodaje, nabavke, ICT.Od 2012 godine, Neregelia d.o.o distribuira proizvode PMI-a za teritoriju Crne Gore.