Karijera

Nosioci Neltovog uspeha su zaposleni. Zato se velika pažnja posvećuje selekciji i razvoju kompetentnih i ambicioznih kadrova. Dugoročna perspektiva, inovativnost, lična odgovornost, briga o ljudima i pobednički mentalitet su vrednosti koje prepoznajemo i negujemo kao osnovu organizacione kulture i izvrsnosti.

Održavamo zadovoljstvo zaposlenih na visokom nivou uz aktivnosti i pakete koji pozitivno utiču na motivaciju. Za članove našeg tima obezbeđujemo podsticajno i moderno radno okruženje. Pažnju posvećujemo brizi o zdravlju kroz sistematske lekarske preglede i privatno zdravstveno osiguranje.

Kako bi razvijali poslovne veštine zaposlenih i omogućili im sticanje novih znanja, organizujemo predavanja, obuke i radionice. Prepoznavanje liderskog ponašanja i procese profesionalnog razvoja zaposlenih unapređujemo iz godine u godinu, trudeći se da kreiramo razvojni plan baziran na njihovim ličnim i karijernim aspiracijama.

Kao kompanija koja se zasniva na porodičnim vrednostima, Nelt svojim zaposlenima obezbeđuje novčani poklon prilikom venčanja i rođenja deteta. Takođe, u želji da potpomogne balans na privatnom i na profesionalnom planu, očevima po rođenju deteta sleduje pet dana odsustva sa posla, dok se koleginicama na porodiljskom odsustvu, pored punog iznosa zarade u periodu od dvanaest meseci, omogućuje i skraćeno radno vreme po povratku. Za prvi dan škole pripremamo paketiće, dok jedan dan godišnje posvećujemo zabavi i edukaciji dece zaposlenih u okviru Dečijeg dana.