Dalji razvoj Nelt brendova

Nelt Group avatar Nelt Group 02.04.2021.

Organizacione promene u Fabrici dečije hrane

Kao deo strateškog plana da nastavimo i ubrzamo razvoj naših kompanija, sa zadovoljstvom vas obaveštavamo o važnim organizacionim investicijama u Fabrici dečije hrane.

Nelt Grupa, kao 100% vlasnik Fabrike dečije hrane, najavljuje sledeće promene, koje za cilj imaju nastavak uspeha koji smo postigli u protekle dve godine:

Od 01.04, Nenad Nikolovski preuzima funkciju novog izvršnog direktora Fabrike dečije hrane. Nenad već dvadeset godina sarađuje sa Nelt Grupom, za koje vreme je obavljao nekoliko važnih regionalnih menadžerskih uloga u kompanijama L’Oreal i Procter & Gamble.

Milena Cvetković, dosadašnja izvršna direktorka FDH, prelazi na novu funkciju: Direktorka operacija FDH. Milena je uradila odličan posao u protekle dve godine na čelu FDH, sa poboljšanjem načina rada, operacija i rezultata, zaključno sa tranzicijom fabrike u 100% Neltovo vlasništvo.

Marina Bulut, dosadašnji menadžer računovodstva i poreza Nelt Grupe, preuzima ulogu finansijskog direktora FDH. Marinin prelazak u FDH nastavlja uspešnu praksu razmene talenata između članica Nelt Holdinga.

Milica Đukić će od 01.04, preuzeti ulogu direktora marketinga FDH. Milica je svoju uspešnu karijeru gradila u P&G, na poziciji regionalnog senior brend menadžera, sa koje je pokrivala nekoliko tržišta Jugoistočne Evrope, radeći na poznatim dečijim brendovima, kao što je Pampers.

01.04 počinje sa radom i Natalija Nedeljković, na poziciji direktora brend operacija Fabrike dečije hrane. Natalija dolazi u Nelt holding nakon uspešne karijere u JTI i P&G, gde je uspešno obavljala ulogu senior brend menadžera pokrivajući nekoliko tržišta u regionu. Natalija će pomoći da marketinške kampanje Fabrike dečije hrane i Neoplante budu još efikasnije i efektivnije.

Od 15.03, Marina Guzijan je postavljena na poziciju menadžera analize tržišta, kako za Fabriku dečije hrane, tako i za Neoplantu. Marina dolazi sa iskustvom rada u kompanijama Coca Cola Hellenic i Mondelez, gde je radila  analizu prodaje i tržišta, zadužena za tržište Istočnog Adria regiona.

Milan Karaklić, dosadašnji direktor finansija FDH, preuzima poziciju menadžera projekta za integraciju brenda Bebi Premium, koji Nelt Grupa formalno preuzima od Atlantik Grupe 01.07.2021.

Marija Ilić od 01.04. dolazi na poziciju menadžera pravnih poslova FDH i ona će direktno odgovarati Nenadu Nikolovskom, izvršnom direktoru FDH.

Ova, bitna organizaciona investicija u FDH i Nelt brendove, pomoći će nam da nastavimo i ubrzamo rast i razvoj našeg portfolija, i snažno krenemo u osvajanje novih tržišta.