Đorđe Kuzmanović, Key Account Manager, održao radionicu za studente

Nelt avatar Nelt 09.02.2021.

Sales Conference u organizaciji studentske organizacije AIESEC.

U nastojanju da podrži osnaživanje studenata i diplomaca, kompanija Nelt je ovog februara učestvovala na događaju pod nazivom “Sales Conference”. Online konferenciju je organizovala poznata studentska organizacija AIESEC a ispred kompanije Nelt je učestvovao Đorđe Kuzmanović, Key Account Manager.

Đorđe je bio jedan od ukupno 148 predstavnika. Svoju radionicu pod nazivom “Ključni aspekti uspešne saradnje sa kupcem” održao je 6. februara sa početkom u 14:30h.

Prema utiscima učesnika, radionica je ocenjena sa 3.66 zvezdice od ukupno 4.

„Izlaganje koje je bilo izuzetno dobro, susrela sam se po prvi put sa dosta stvari ali nam je Đorđe to lepo objasnio, barem meni. Moram da pohvalim čestu upotrebu analogija i izreka, to je nešto što je ostavilo jak utisak i pomoglo mi bolje da razumem određene stvari. Jako mi se sviđa koncept cele prezentacije a posebno kviz, iako je na kraju bilo teže ispratiti pitanja i odgovore, sve u svemu, bilo je jako poučno“, istakla je jedna od učesnica radionice.

Sve kompanije Nelt Grupe sarađuju sa visokoobrazovanim institucijama u zemljama u kojima posluju, kako bi pomogle studentima da se što bolje otpočnu svoje karijere.