Nelt na Originalnim razgovorima

Nelt avatar Nelt 25.02.2019.

Nelt je i ove godine bio učesnik konferencije Originalni razgovori, fondacije Novak.

Jednodnevna konferencija je organizovana po drugi put 22. februara kao prilika za mlade da dobiju odgovore na pitanja – kako aplicirati za željeni posao, kako se pripremiti za intervju, koji su poslovi budućnosti i šta tržište traži.

Događaj su činila predavanja, sa jedne strane, i razgovor sa mladima starosti između 22 do 30 koji su se prijavili, sa druge. „Kandidatima smo pružili iskustvo pravog razgovora za posao. Neke od njih ćemo čak pozvati na intervjue za potencijalno zaposlenje ili praksu kod nas“, kaže Ivana Idei Todorić, supervizor za selekciju i regrutaciju u Neltu.

Među brojnim predavačima, našli su se i Vesna Damnjanović (Belgrade Business International Case Competition), Slavimir Stojanović (dizajner, umetnik, pisac) i Nemanja Đorđević (Inicijativa Digitalna Srbija). Prisutnima su se obratili i Novak i Jelena Đoković.

Original magazin je projekat fondacije Novak Đoković, nastao 2015. sa željom da osnaži hrabre, kreativne i jake pojedince, buduće lidere i donosioce odluka, podrži smele preduzetnike i inovatore, promoviše pozitivne primere ostvarenih poslovnih ljudi i obogati zajednicu novim saznanjima.