Polaznici sedme generacije programa Dobar start

Nelt avatar Nelt 31.05.2022.

Stefan Čović, Vasilije Nikolić, Marija Resanović i Nikola Gavrilović

Našoj kompaniji su se pridružili polaznici sedme generacije programa Dobar start! Četvoro mladih talenata Marija Resanović, Vasilije Nikolić, Stefan Čović i Nikola Gavrilović su sedmomesečnu praksu započeli 15. aprila.

Prvi radni dan počeo je potpisivanjem ugovora, nakon čega je održan zvanični Kick off sastanak. Uz podršku  mentora stekli su uvid u plan i faze programa, kao i kompaniju i sektore unutar nje.

Polaznici su u neformalnoj atmosferi upoznali naš kompleks u Dobanovcima. Saznali su interesantne činjenice o našem vinogradu i voćnjaku, čuvenim muralima, kao i mermernim skulpturama.

Narednog dana započeta je prva faza njihove obuke koja podrazumeva rad na terenu, a u kojoj su se polaznici upoznali sa pravim primerom pobedničkog mentaliteta. Koleginice i kolege su približile značaj rada na terenu i pružili su nova znanja o procesima, Neltovom portfoliju, veštinama pregovaranja, DPSM standardima i osnovama Merchandisinga.

Nakon prve, polaznici su raspoređeni u timove i nastavljaju razvoj svojih znanja i veština u drugoj fazi programa koja je počela 23. maja.

Razvoj polaznika baziran je na mentorskom i praktičnom radu. Njihovi mentori su Vasilije Radmanović, menadžer prodaje za ključne kupce-DWay, Miloš Sebić, senior menadžer prodaje za ključne kupce-Mars, Momčilo Milidragović, senior menadžer prodaje za ključne kupce-Neoplanta i Vladan Cenić, menadžer prodaje za ključne kupce-P&G.

U različitim fazama programa, polaznike očekuju treninzi koji obuhvataju unapređenje veština pregovaranja, komunikacionih veština, rada u Excel-u, rabatnih sporazuma, category management-a, kao i upravljanja vremenom.

Ove godine, projekat vode HR biznis partner Jovana Ivanović, NKAM Petar Božić, NKAM Miloš Rakić.