Predstavnici kompanije Nelt na KSON-u

Nelt avatar Nelt 14.11.2017.

Ovogodišnja, sedma po redu, Konferencija studenata organizacionih nauka realizovana je.

Ovogodišnja, sedma po redu, Konferencija studenata organizacionih nauka realizovana je u poznatom studentskom odmaralištu „Ratko Mitrović“ na Zlatiboru u periodu od 26. do 30. oktobra u organizaciji Saveza studenata FON-a, a pod pokroviteljstvom Fakulteta organizacionih nauka, naše kompanije, kao I kompanija KPMG i Informatika. Kompaniju Nelt predstavile su kolege iz sektora ljudskih resursa i prodaje: Ena Enis, Nikola Aleksić, Jelena Stojiljković i Nikola Mihailović.

Tema Konferencije „Izazovi savremenog poslovanja“ predstavljena je kroz deset različitih podtema koje se tiču relevantnih sfera poslovnog sveta, ali se takođe odnose i na stalne promene u okruženju, kojima se treba prilagoditi.

Prvog dana Konferencije, nakon svečanog otvaranja, usledilo je predavanje predstavnika naše kompanije na temu „Mi smo dobro startovali, a Vi?“. Oni su se potrudili da u jednoj opuštenoj atmosferi, uz jutarnju kafu i novine, što vernije opišu svoj put do pozicije na kojoj se trenutno nalaze. Poseban akcenat stavljen je na program Dobar start, kojim iz godine u godinu pred sebe postavljamo izazov u vidu pronalaženja kvalitetnog Key Account Manager-a na tržištu. Kroz program Dobar Start pronašli smo način da pomognemo studentima završnih godina, ali i onima koji su fakultet već završili, da uz pomoć niza obuka i edukacija razviju svoje veštine i što spremniji dočekaju svoj prvi radni dan.

Svoj deo završili su interaktivnom aplikacijom pod nazivom „Nađi put do Nelta“.