Stručno osposobljavanje prema riječima nekadašnjih pripravnika, a današnjih zaposlenih

Neregelia avatar Neregelia 02.11.2020.

Saznajte zašto su izabrali Neregeliju, kako je izgledao njihov put, šta poručuju visokoškolcima….

Vlada Crne Gore već devetu godinu zaredom organizuje Program stručnog osposobljavanja lica sa stečenim visokim obrazovanjem. Neregelia poziva zainteresovane visokoškolce da pripravnički rad obave upravo u ovoj kompaniji Nelt Grupe. Formular za prijave se nalazi na stranici www.euprava.me i biće dostupan do 19. novembra.

Neregelia svoja vrata otvara diplomcima koji su spremni da uče, nudeći im mogućnost zaposlenja nakon isteka devetomjesečnog programa.

Nikola, Sonja, Novica i Dajana su nekadašnji pripravnici Neregelije koji i danas čine dio kolektiva. U nastavku možete pročitati njihove utiske.

„Neregeliju sam vidio kao dobru polaznu tačku.“

Tek kada sam se prijavio shvatio sam da se radi o lideru u distribuciji i tada sam postao svjestan da Neregelia može da pruži brojna znanja i poznanstva. Imao sam želju da budem u jednoj od najboljih kompanija u Crnoj Gori. I jesam!

Bio sam pripravnik 2015. godine ali se i dalje sjećam prvih utisaka. Još prvog dana sam zapazio dinamiku i veliki broj ljudi raspoređen po sektorima. S obzirom na mnogo pitanja koja sam imao, kolege su bile vrlo strpljive. Bio sam uzbuđen i ponosan što mogu graditi budućnost u ovoj kompaniji.

Dragi diplomci, bitno je da steknete praksu, a Neregelia to nudi.

Nikola Stanišić
Menadžer za ključne kupce

„Neregelia je bila moj prvi i pravi izbor.“

Prije prijave sam se raspitala o par kompanija. Željela sam poslodavca uz kog ću steći iskustvo ali i šansu za zaposlenje.

Prvi dan pripravničkog staža je bio rezervisan za upoznavanje sa kolegama. Kao ekonomisti, dodeljen mi je rad u sektoru finansija i servisa kupaca. „Servis kupaca je srce kompanije“, rekao mi je jedan kolega. Nisam imala radnog iskustva i sve mi je bilo nepoznato. Međutim, brzo sam se prilagodila. Posle devet mjeseci, dobila sam priliku da karijeru nastavim u HR sektoru, u kom sam i dalje.

Budućim pripravnicima preporučujem Neregeliju jer se ovde cijeni trud i ulaže u znanje.

Sonja Šaveljić
Asistent ljudskih resursa

„Dobra reputacija Neregelije je presudila.“

Tokom rada sam stalno dobijao nove radne zadatke, zahvaljujući čemu sam dosta naučio, a sve to uz dobre međuljudske odnose. Ako izaberete Neregeliju, naići ćete na poštovanje.

Sada, devet mjeseci kasnije, u prilici sam da nastavim sa radom i dodatno se usavršavam.

Smatram da je za buduće pripravnike najbitnije naći kompaniju u kojoj se može „ispeći zanat“.

Novica Đaković
Asistent u finansijama

„Neregelia ulaže u usavršavanje zaposlenih.“

Tražila sam poslodavca sa savremenim poslovnim okruženjem.

Prvi pripravnički dani u Neregeliji su bili izazovni jer nikada ranije nisam radila. Pored toga, bila sam oduševljena kako je svaki segment obuhvaćen i kako se pazi i na sve detalje. Imala sam priliku da ispratim sve procese HR sektora i učestvujem na nekoliko kurseva.

Tokom pripravničkog sam naučila kako da rasporedim obaveze, da se izborim sa problemima i da najlakše dođem do rješenja, a da posao bude efektivno i efikasno završen.

Preporučila bih pripravnicima da budu posvećeni, vrijedni, da se ne ustručavaju da pitaju i da budu spremni da uče.

Dajana Sarić,
Analitičar prodaje