Dobrodošlica za sedmoro pripravnika u Neregeliji i Montenomaksu

Nelt Group avatar Nelt Group 19.02.2021.

Krajem prošle godine smo učestvovali u konkursu za pripravnike.

Tim Neregelije je ove godine brojniji za pet visokoškolaca koji, u okviru Vladinog programa stručnog osposobljavanja, kroz mentorski rad stiču praktična znanja iz oblasti za koje su se prijavili – finansije, logistika, podrška biznisu – IT, marketing i analiza prodaje. U Montenomaksu svoj pripravnički staž započelo je dvoje visokoškolaca u carinskom sektoru.

Program stručnog osposobljavanja u Crnoj Gori traje devet mjeseci, a počeo je  15. januara. Cilj programa je da olakša prelazak mladih iz svijeta obrazovanja u svijet rada kroz pružanje mogućnosti za dodatno sticanje znanja, vještina i kompetencija.

Pripravnici su se već upoznali sa poslovanjem Nelt Grupe i kolegama.

Utiske naših novih pripravnika nakon mjesec dana u Neregeliji i Montenomaksu možete pročitati u nastavku:

“Kolege su spremne da se posvete pripravnicima, što mi je jako važno. Odnos među zaposlenima je odličan, zbog čega se osjećam prijatnije iako sam tu tek mjesec dana”, rekla je Marina Popović (Neregelia).

“Za ovih mjesec dana, na mene je najveći utisak ostavio kolektiv pun energije i vedrine. U svakom momentu je tu da mi pruži znanje i podstakne me ka daljem učenju”, zaključuje Milan Simeunović (Neregelia)

“U Montenomaksu, kolege su uvijek tu za pomoć i pružaju mogućnost da učim. To mi daje dodatni motiv da odgovorno i posvećeno pristupam svakom zadatku”, kaže Jovana Tončić, (Montenomaks).

“Moj utisak je – rado bih ostala i nakon pripravničkog. Tokom cijelog mjeseca je bilo dinamično a atmosfera u kancelariji je opuštena i od početka se osjećam ugodno”, poručuje Ana Pavićević, (Neregelia).

“Tokom dosadašnjeg rada saznao sam mnogo o carinskom i špediterskom poslu. Dopada mi se princip rada kompanije. Starije kolege koje su već duže u kompaniji su veoma profesionalni i utiču pozitivno na mene i moj rad.” Andrija Gardašević, Montenomaks

“Za ovaj period najviše mi se dopao odnos zaposlenih prema pripravnicima. Kolege sa velikim razumijevanjem i strpljenjem prenose znanje iz oblasti svog djelovanja”, kaže Natalia Katnić, (Neregelia).

“Ono što na mene ostavlja najljepši utisak jeste prijateljski odnos svih kolega i želja da pomognu i nesebićno podijele svoje znanje”, rekla je Selma Ćatović, (Neregelia).