Poseta predstavnika Privredne komore Makedonije

Nelt avatar Nelt 05.01.2020.

Iskazana spremnost za aktivnije uključivanje naše kompanije u projekte Privredne komore Makedonije.

Predstavnici Privredne komore Makedonije, Aneta Trajkovska, operativni direktor Privredne komore Makedonije, i Aneta Dimovska, savetnik, posetili su kompaniju Nelt iz Skoplja. Tokom ove posete, sastali su se sa Zoranom Stojčevskim, direktorom tržišta za Makedoniju i Kosovo u Neltu, Metodijem Hristovskim, direktorom za logistiku i Radetom Jašovićem, finansijskim direktorom u Neltu St. 

Ovom prilikom, predstavnici Komore su predstavili trenutne aktivnosti i prioritete za naredni period, dok su kolege predstavile naše buduće planove za razvoj, ali i ključne izazove sa kojima se susrećemo u svakodnevnom poslovanju, kao što su određeni propisi drumskog saobraćanja, ograničenje plaćanja gotovinom što rezultira gubitkom manjih kupaca kojima gotovinsko plaćanje najviše odgovara.

Kao zajednički zaključak pojavila se potreba za podnošenjem inicijative nadležnima sa predlozima o promeni propisa u oblasti drumskog saobraćaja i da se izrazi spremnost za aktivnije uključivanje naše kompanije u projekte Privredne komore Makedonije.